Plötsligt händer det!

Jajamen. Dooley´s har slarvat en del med det här med att sitta i position på sistone. Idag fick vi allt till det! Hur då? Jag belönade med lek.

Hon har kört ungefär vart tredje försök perfekt och alla emellan lite halvtaskiga. Efter ett fint sättande så skickade jag bort henne till att hämta kopplet att leka med som en extra belöning. Och om det gjorde susen! Efter det var vartenda sättande helt suveränt och Dooley´s tyckte plötsligt att det här med att träna på utgångspositioner var det roligaste som fanns.

Jag har verkligen varit snål med lekbelöningar på senaste tiden. Troligtvis mest på grund av lathet, det är mycket enklare att bara fiska fram en godis. Det är enklare för mig att hänga med i tempot när hon inte är peppad till tusen. Men egentligen så är det ju bra mycket roligare att träna när hon ger järnet och det är ju definitivt mycket roligare att träna när resultaten blir bättre! Det är lätt att tappa bort sig i vanor ibland. Men nu jäklar blir det mer lek och mindre korv, kan ju vara bra för midjan också ;).

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

Lämna en kommentar