Dooley´s leker

Dooley´s har börjat leka med andra hundar. Dooley´s har aldrig varit så mycket för lek med andra förutom de som hon verkligen känner och brukar träffa, annars tycker hon mest att andra hundar är äckliga, närgångna och våldsamma och bör hålla sig relativt lugna. Men nu verkar hon ha ändrat inställning.

För ett tag sedan tog jag och Sandra en lång kvällspromenad med hundarna, då var det första gången hon träffade Zeus. Efter att vi hade gått ett tag släppte vi de lösa och Dooley´s sprang i princip direkt till Zeus och ställde sig i lekställning! Jag blev inte lagom förvånad! Dock brydde inte han sig ett dugg om vad hon sysslade med.
För någon vecka sedan tog jag med Dooley´s hem till en tjej i klassen som har en liten cavalierhane, i början var han otroligt på henne och hon tyckte väl att han var lite som pesten, men efter inte så lång tid alls så början hon att ställa sig i lekställning till honom också och bolla honom med tassarna, sen var de i full fart och sprang fram och tillbaka i lägenheten!


Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

Lämna en kommentar